aloha - Reisverslag uit Hanmer Springs, Nieuw Zeeland van lotteenroel - WaarBenJij.nu aloha - Reisverslag uit Hanmer Springs, Nieuw Zeeland van lotteenroel - WaarBenJij.nu

aloha

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg

02 Februari 2007 | Nieuw Zeeland, Hanmer Springs

hallo iedereen.

we zijn vandaag naar het zwembad geweest.
allemaal kei warm!!!
met glijbanen erbij!
het was kei gaaf.

we zijn ook nog naar mt cook weeste kijken.
dat was een mooie sneeuwberg!
en ook nog een groote.
er zat ook mog zwart sneeuw bij!
die zag je bijna niet.

we hebben de laatste week rustig aan gedaan!
dus ik heb niet zo veel te vertellen.

we zijn al 2 keer de zelfde nederlanders tegengekomen.
met kinderen en morgen zijn ze weer op de zelfde camping als ons!!
dat is hartstikke leuk.

verder hebben we niks gedaan.
oh...... toch wel we hebben nog gewandeld naar de blauwe rivier!
(wat eigelijk best groen was)

nou weet ik echt niks meer tot de volgende ....................keer

doei doei

groetjes lotte en roel

dag dag (en op het brabands)

HOUDOE!

• 03 Februari 2007 - 14:03

Chantal Kroon:

Hoi Lotte en Roel!!!

Fijn dat jullie nog steeds zoveel zien en zoveel plezier hebben! Ik moet toch altijd wel een beetje lachen als ik een foto zie waarop jullie met hele bruine snoetjes aan jullie schoolwerk bezig zijn! :) Ik ben heel benieuwd om over een maand of 2 alle verhalen te horen!!! Maar..... Ik heb nog even geduld!!!

Op school gaat het nog allemaal goed! We zijn nu bezig met hoeken over carnaval! Over twee weken is het al zover!! En hebben we ook nog een weekje vrij om goed te feesten! Doen jullie er ook nog iets aan? Mensen zullen wel raar staan te kijken als ze ineens 4 Hollanders tegen komen die verkleed de straat opgaan ;) Haha!!

Veel plezier nog!!!

Groetjes van Juf Chantal

• 04 Februari 2007 - 19:09

Ralf Vonken:

hoi roel,
    we hebben van vrijdag tot vanmiddag het insigne-kamp gehad van de esta's.
    ik heb nou mijn scouting-insigne. we moesten een tafelvuur maken, zelf soep koken, knopen maken en ook een tocht lopen. we zijn heel laat gaan slapen.pas om half 2 's nachts. het was kei leuk.
    volgende keer ben jij er ook weer bij. volgende week hebben we carnaval bij de scouting, en daarna kan het aftellen beginnen maar 10 maart
    groetjes,

• 07 Februari 2007 - 09:18

Margot :

hallo lotte,ik heb al lang niet meer gemailt he` tuis kom ik niet meer op jou sait dus doe ik het op school.doei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 07 Februari 2007 - 09:19

Margot :