hallo allemaal - Reisverslag uit Rockhampton, Australië van lotteenroel - WaarBenJij.nu hallo allemaal - Reisverslag uit Rockhampton, Australië van lotteenroel - WaarBenJij.nu

hallo allemaal

Door: Roel en zijn moeder

Blijf op de hoogte en volg

04 Oktober 2006 | Australië, Rockhampton

Hier zijn we weer. We vinden het heel leuk dat jullie allemaal naar onze site kijken, en er ook iets opschrijven. Hoe gaat het bij jullie op school? Ik heb met rekenenen Pienter de speurneus gehad. Krijgen jullie die ook? Hij is heel leuk, je moet dan heel veel straatnamen zoeken. Taal vind ik steeds leuker worden. En ik heb ook leuke leesboekjes. Mijn leukste is: Jonas zoekt de lente. Kennen jullie die ook?
Lars: wat heb je al veel woordjes geleerd, goed hoor, blijf je best doen.
Tessa en Michelle: we komen helaas niet in Japan hoor, jammer want we hadden best wel even gezellig met je moeder willen kletsen.
Ralf: jammer dat we niet bij het weekend kunnen zijn, anders had ik papa wel meegenomen. Dat zou best leuk zijn, kon die mopjes vertellen.
Wij doen hier ook een beetje over de kinderboekenweek want we zien heeeeel veeeel jungle en dieren. We blijven zo veel mogelijk foto's over dieren maken.
Bij ons is de lente al begonnen, en bij jullie de herfst horen we.

Groetjes van Roel en de rest.

• 04 Oktober 2006 - 16:37

Tante Nelly:

Hoi
    Wat hebben jullie mooie bodyboards gekregen. Daar kunnen jullie vast fijn mee spelen in de zee. Heeft jullie pap die ook al geprobeerd?
    Lotte: was de slang niet eng om vast te houden?
    Ik denk dat wij maar een keertje bij jullie op bezoek komen want het ziet er daar erg prachtig uit.
    Blijf genieten!

Groetjes van tante Nelly, ome William en de jongens

• 04 Oktober 2006 - 16:58

Fam. Van Der Sterre:

hoi hoe gaat het ermee
    bij ons gaat het goed
    maar lotte is die slang niet eng om vast te houden?
    roel jammer dat je geen vis had gevangen.

van fam. van der sterre

• 06 Oktober 2006 - 09:43

Dwayne En Birgit:

lotte hier hebben we de verjaardagen van de kinderen van 5a.
    maryse 19-8-1998
    mike 24-7-1997
    joel 2-6-1998
    birgit 25-1-1998
    anouk 23-8-1998

lotte stuur je nog een mailtje trug?

groetjes van dwayne en birgit.
    en natuurlijk groep 5a

doeeiiiii!!!!!!!

• 06 Oktober 2006 - 10:43

AnoukWinters.:

Hallo lotte hoe gaat het er mee!met mij gaat alles goed!en met jou?en veelplezier!en ook voor roel en ook voor je papa en mama

groetjes en kusjes

hallo lotte heb je mijn
    e-mail binnen gekregen!

een dikkekus van
    anoukwinters
    en o ja en een dikke !doei!

• 06 Oktober 2006 - 14:14

Ties:

Op onze school gaat het goed. We hebben heel veel leuke kinderen in de klas. Mijn voortand is er uit maar gelukkig komt er al weer een nieuwe tand.Vandaag vieren we feest, jullie brief is precies op tijd gekomen!!!! Margot was erg blij, super blij, kei blij! Vanavond gaan we zwemmen en straks gaan we lekker aan de taart beginnen. Nog een hele fijne tijd in Australie, groeten van Ties en Simone

• 06 Oktober 2006 - 14:14

Richard:

zo tezien aan de foto's zijn julie haren weer lekker kort zijn de bodybords leuk om mee te spelen op zee we missen julie heel erg lotte was je niet bang toen je die slang mocht vast pakken ik durf zo iets niet
    maak er nog een leuke reis van ik zie julie wel weer in maart dan komen julie thuis
    groetjes richard

• 07 Oktober 2006 - 13:04

Meike Engelen:

Hey lotte
    Ik mis je heel erg.
    Ik wil dat de 8 maanden om waren .
    Wij hebben meester Rob en op vrijdag juf Ester.
    ik ben bij Anouk en die mist jou ook.
    Hebben ze daar lekker eten?
    Wij hebben de vriendin van juf Chantal in de klas gehad en die heeft anderhalf jaar in

• 07 Oktober 2006 - 13:25

Anoukwinters:

Hallo lotte!
    Hoe gaat het met je?
    Met mij gaat alles goed!
    En met jou?
    Meike is bij ons komen spele!
    En we hebben gehockeyt!
    En we hebben gewonnen met?
    6-2 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

GROETJES
    VAN
    anouk
    doei!!!!!!!!!!!

• 07 Oktober 2006 - 16:41

Anoukwinters:

Hallo Lotte!
    ik mis je zo ik wou dat je trug was en ik wou ook dat de acht maanden voor bij waren ik mis je zo dat ik moet huilen neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    groetjes van anouk.w

• 07 Oktober 2006 - 19:16

Anouk Winters:

hey coole lotte ik rep maar wat hoe gaat het coole lotte met mij gaat alles goed coole lotte en met jou stuur mij een
    e-mail trug alsjeblieft oky coole lotte groetjes van anouk winters en stuur mij een e-mail trug
    coole lotte.

• 07 Oktober 2006 - 19:18

Anouk.w:

hallo lotte neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee van anouk.w

• 08 Oktober 2006 - 08:35

Anouk.w:

hallo lotte! hoe gaat het er mee! met mij gaat alles goed! en met jou????ik zou elkedag een mailtje sturen! maar soms gaat het meschien niet!
    maar ik zou het proberen!groetjes van anouk!

• 08 Oktober 2006 - 10:41

Ome Johan:

hoi lotte en roel
    ik zie wel op de foto`s dat het jullie zeer goed gaat, zo lekker op dat mooie witte strand. en leuk al die vogels en slangen. nu weet ik voor de toekomst wie bij ons de spinnen en andere ongedierte weg kan komen halen.ik hoop dat het jullie goed gaat. groetjes van ons allemaal.

• 13 Oktober 2006 - 15:40

Bets:

hoi jammer we hebben vlaai teveel maar opsturen zal niet mee vallen