australie - Reisverslag uit Cairns, Australië van lotteenroel - WaarBenJij.nu australie - Reisverslag uit Cairns, Australië van lotteenroel - WaarBenJij.nu

australie

Door: lotte en roel

Blijf op de hoogte en volg

09 September 2006 | Australië, Cairns

we zijn nu in australie!
bij een caravan camping.
nu iets voor roel'se klas.
de foto van het gek beest staat in het fotoboek.
we hebben ook een wonka reep gegeten.
VAN WILLIE WONKA.
die was heeeeeeeeeeeeeeeeeel lekker.
er zat marsapein in en ook dat bruine sausje wat in een mars zit.
we hebben ook hele lieve koala beertjes gezien.
en ook waleby's(dat lijkt op een kangaroe maar dat veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel kleiner)
ze zijn echt kei schattig.
we hebben hier ook een heel leuk zwembad met een schlijbaan!!!!!!!!!!!!!!
hier blijven wij wel een week!
lang he'
vind je niet.
en trouwens we hebben een nieuw fotoalbum kijk maar op www.familiemartens.waarbenjij.nu en die van ons www.lotteenroel.waarbenjij.nu.
veel kijkplezier!!!!!!!!!!!!
heeeeeeeeeeeeeeeeeel veel groetjes van:

lotte en roel -xxx- doei

• 09 September 2006 - 07:16

Richard:

Hli Lotte en Roel. Zo te zien op de foto's hebben jullie het heel leuk in Australie. Kwam er nog geluid uit de digeridoo?
    Bewaar maar een lekker stukje willie wonka chocola voor mij, want die lijkt me wel erg lekker.
    Heel veel groetjes van de jongens en ome william en tante Nelly

• 09 September 2006 - 07:54

Ome Johan Tante Diana En Rick:

hoi lotte en roel, leuk om te weten is als wij deze reactie plaatsen het bij ons pas 09.50 is op 9 sept. en dat jullie, jullie verhaal hebben geschreven op 9 sept om 16.42 een tijd die wij nog moeten krijgen. dus jullie leven een stukje in de toekomst. wij hopen dat jullie veel plezier beleven in australie. groetjes vanuit nederland. en eet niet teveel willie wonka`s

• 09 September 2006 - 14:30

Juf Mieke:

Dag Roel,
    Wat een paar prachtige foto's van jou! Zo te zien zijn de kangeroes helemaal niet bang en jij ook niet! Super stoer zeg! Heb je al geprobeerd of je in de buidel past?
    Dus jullie zijn in Australië.
    Geniet maar van de reis en alles wat je ziet.
    Deze week ga ik weer een kijkje nemen op school, want ik ben al een paar weken thuis. en dat is helemaal niet leuk.
    Zal ik de groeten doen van jou?
    In elk geval veel groeten van mij,
    Juf Mieke

• 09 September 2006 - 19:08

Ralf Vonken:

hoi roel'
    ik ben vandaag naar de scouting geweest. Linda was jarig.wij hebben fikkie gestookt.
    wel een hele mooie foto met die kangaroe.
    groetjes.

• 09 September 2006 - 20:42

Betsie:

hoi lotte en roel
    fijn weer een bericht van jullie erg mooi die foto's doe papa en mama de groeten xx betsie

• 10 September 2006 - 08:55

Boni:

hoi lotte
    die plategront ws moi
    doeiiiiii kusjes boni

• 12 September 2006 - 10:49

Bart:

hoi,
    het is hier in nederland
    lekker warm eer gister was het 30 graden
    doei

• 13 September 2006 - 19:48

Simone:

Wat is het leuk om jullie op de foto´s te zien en jullie avonturen te horen! veel plezier in Australie. groeten Hansimone Margotiesepauëlsen

• 14 September 2006 - 14:25

Max Reuring, Bianca Slegers, Monique Luijmes En Jo:

Wauw, wat gaaf wat jullie hebben meegemaakt. Dit is de eerste keer dat we kijken. Ik moet ook nog Chananja de site laten zien. Heel veel groetjes en veeeeeeeeeel plezier!!!!!!

• 14 September 2006 - 17:00

Anouk Pouwels:

heey lotte leuk die foto van die kangeroe en ook leuk dat je in het regen woud was geweest . en ik ben benieuwd waar jullie de volgendekeer naar toe gaan en wwelke leuke en spannende dingen jullie gaan doen .doei veel groetjes he doeg

• 14 September 2006 - 17:01

Anouk Pouwels:

• 15 September 2006 - 10:55

Stan:

wij zijn op school
    eddelstenen en fontsielen
    wil jij voor de klas die dingen zoeken
    groetjes stan
    en groep 4

• 15 September 2006 - 12:01

Bart:

hallo,
    met de klas zijn wij veel reacties aan het sturen
    en de vriendin van de juf zat ook in australie en heeft ook zoon pijp meegenomen.
    en daar gaat ze over vertellen.
    doeg

• 15 September 2006 - 12:04

Boni En Sarah:

hoi lotte,
    gaat het daar goed
    bij ons wel en bij jouw.
    Hopelijk bij jou wel.
    Heb je daar ook vrienden en vriendinnen gemaakt? We hebben heel veel foto's van jou in de klas hangen. Er komt ook een vriendin van Juf Chantal over Australië vertellen. Die heeft daar gewoond!

Groetjes van Sarah en Boni

• 15 September 2006 - 12:04

Luc:

hallo
    is het zwembad daar groot?
    heb je daar ook reuzen schilpaden gezien
    wand lieke hat een kleintje meegenomen
    groet jes luc

Chananja En Annelon:

gaat het goed met jou en roel met ons is het hier prima en nog veel dieren gezien? al goed geleerd op wereld reis? laat het weten veel liefs en groeten van annelon en chananja

Anouk Pouwels Belaynesh:

heey lotte hoe gaat het daar?met ons gaat alles goed en heb je nog iets leuks gedaan en leuke foto met die kangaroe en juf stannie heefd de baby kamer al klaar .en leuk dat je nog leuke foto's hebt gemaakt en ga je nog leuke foto's maken en heel veel foto's voor de klas maken dan kunnen we vakerop de website kijken en bevalt het in australie naar hoeveel landen moeten jullie nog gaan groetjes anouk en belaynesh

Abinner:

hallo is het leuk? zijn er giftige slangen en leuwen
    en lieke heeft een schilpad naar school gebragt doei

Stef En Michiel:

Hallo lotte heb je leuk
    gespeeld met je kangaroe?
    De buik van juf stannie
    is al heel dik.
    hoe heet het geld in australië? je hebt al hele
    leuke foto's gemaakt.
    Groetjes stef en michiel!!!!!!!!!!!!

• 15 September 2006 - 12:07

Douwe,Siem:

Heb je al een vriendje?
    Laat het dan bart weten.
    Hebje al een vriendinentje? hoeveel platsen hebben jullie in australië? ken je de
    tafel van 7?
    groetjes Douwe en Siem

• 15 September 2006 - 12:50

Hanneke:

hoi lotte hoe gaat het in
    Australië met mij gaat alles heeeeeeeeeeeeeel goed met jouw ook zijn er in australië veel dingen te zien groetjes hanneke

• 17 September 2006 - 09:42

Sanne:

lotte wat een mooie reis maak jij echt! ik gun jullie het maar de straat is toch wel een beetje stil ik en maaike hebben tegen best gewonnen met 4-1 en tegen mierlo gewonnen m et 2-1! gisteren was maaike's kinderfeest we gingen zwemmen en weet je wie we in het water zagen liggen? Philip Cocu! we hebben gevraagd omdat maaike jarig was we met hem op de foto mochten en hij een handtekening wou geven! nu krijgt iedereen die foto+handtekening en als je terug komt als je wil krijg jij er ook een!
    -xxx- en 100000000000000000000 x groetjes van Sanne

• 22 September 2006 - 12:14

Coen En Martijn:

heb je al een lekker vriendje

• 28 September 2006 - 13:06

Maaike En Kim:

hoi is het leuk

• 01 Oktober 2006 - 09:03

Michelle Hellings:

mama gaat volgende week naar japan gaan julie daar ook naartoe ? anders kunen julie misschien mama zien dat zou wel leuk zijn

hoe lang blijven julie in australië

groetjes michelle