we zijn in maleisie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lotteenroel - WaarBenJij.nu we zijn in maleisie - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lotteenroel - WaarBenJij.nu

we zijn in maleisie

Door: lotte

Blijf op de hoogte en volg

22 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

we zijn vanaf nu in maleisie.
en het is hier heel mooi.
we zijn naar het apenstrand geweest.
en toen we onderweg naar het apenstrand gingen.
toen zagen we ook echten apen.
en dat was nog wel van dichtbij.
en ook op het apenstrand hebben we gesnorkelt.
we hebben onderwater helen mooie vissen gezien. eentje blauw en toen die bewoog toen leek het net dat ie van kleur veranderde. dat was heel mooi om te zien.
de kaartclub en de familie uit gastel.
hebben ook mee gesnorkelt (daar van hadden we de shirtjes van aan)
en toen na het snorkelen met het bootje naar het restaurant gingen.
waren er jonge poesjes het waren er 3.
doei en de groetjes van lotte en roel!!!!!

• 22 Juli 2006 - 12:15

Thijs Kiggen:

Wat leuk dat jullie zo'n fijne vakantie hebben. Ik zou ook we met mijn duikbril in jullie zee willen zwemmen. Bij ons is het heel erg warm en we lopen de hele dag in onze zwembroek. Fijn dat we via het t-shirt onder water mochten zwemmen!

Houdoe Thijssie

• 22 Juli 2006 - 13:34

De Baxkes:

lieve lotte en roel
    wat leuk om te snorkkelen
    hebben jullie daar ook foto,s gemaakt die wil ik wel eens zien
    dikke kus gr betsie

• 23 Juli 2006 - 09:08

Jelte Meijer:

Hallo Roel en Lotte,
    Wij zijn weer terug in Nederland. We zijn in Oostenrijk, Italie en Playmobilland geweest. Groetjes van Jelte
    Veel plezier in Maleisie

• 23 Juli 2006 - 09:45

Sanne V.d Sterre:

ik hoop dat jullie het heel leuk hebben. mij lijkt het ook wel leuk om te snorkelen. het lijkt me leuk om op een apenstrand te zijn

groetjes en een goede ries sanne v.d sterre*!!!!!!!!!!

• 23 Juli 2006 - 09:48

Bart Vd Sterre:

Hoi Roel en Lotte
    Is het fijn op vakantie? Hebben jullie veel plezier?
    Ik ben zelf ook op vakantie geweest,naar Zeeland. Ik heb op de bananenboot gezeten op zee achter een speedboot. Dat was leuk en ging lekker hard.
    Groetjes Bart

• 23 Juli 2006 - 10:57

Suzanne Van Gorp:

Hoi Lotte en Roel,
    Wat leuk zeg die apen, moesten jullie zeker meteen aan al jullie buren denken in Maarheeze...Snorkelen lijkt me hartstikke leuk en spannend. Waren er ook vissen die zin hadden om even aan je tenen te knabbelen? Ik denk het niet he! Groetjes, Suzanne en de rest van de van gorpjes

• 23 Juli 2006 - 11:03

Sanne:

heey,, Lotje
    ik mis je heel erg!
    :'( :'( :'(

lotje... ik heb speciaaal voor jou msn live op de computer gezet!

-xxx- en tot mails msn's en natuurlijk dit soort berichtjes opje site

ga je naar de reis van korfbal af?? misschien kun je dan een keer kijken bij hockey! :p

-xxx-

Sjaantje!

• 24 Juli 2006 - 11:30

De Van Heesjes:

Hoi Lotte en Roel.
    Kei leuk wat jullie daar allemaal doen. En Lotte je lijkt wel een fotomodel op die rots. En Roel ik wist niet dat jij zo sterk bent. Dit heb jij zeker niet van je vader.

Doei tot het volgende bericht

• 24 Juli 2006 - 19:29

Kristy:

heey lotte en roel echt leuk om julllie zo te volgen...

sannee... je gaat lotte niet van korfbal afhalen:| die hebben we nodig.. lotte komt na de vakantie mooi weer terug korfballen;) haha..

Groetjes, Kristy

• 25 Juli 2006 - 07:18

Tante Nelly:

Hoi Lotte en Roel.
    Wat hebben jullie al een leuke dingen gedaan. Vooral die aapjes lijken mij heel erg leuk. Op de andere site hebben we jullie mooie foto's gezien. Het is erg mooi daar.
    Was het douchen bij de waterval niet een beetje koud?
    En waren de kokosnoten lekker?
    Ik ben benieuwd wat jullie nog meer gaan doen.
    Tot de volgende keer. Heel veel groetjes uit Mares van tante Nelly, ome William en de boys.
    HOUDOE

• 25 Juli 2006 - 09:02

Betsie:

lieve lotje en roeleke
    alles goed met jullie geweldig die natuur daa, was ik toch nog maar in een van jullie koffers gekropen.
    groetjes en tot het volgende berichtje
    kusjes Bets

• 25 Juli 2006 - 10:38

Bets:

ha hoe was het op het schildpadden eiland?
    gr bets
    p.s het is leuk als jullie de plaatsnaam erbij zetten dan kunnen we jullie reis nog beter volgen

• 25 Juli 2006 - 23:33

Linde:

Hallo Lotte maak je vooral geen zorgen om Loesje.
    Ze maakt het prima in Budel-Schoot.
    En wordt door ons veel geknuffeld .
    Geniet van alle avonturen die nog komen gaan.
    heel veel groetjes,

Linde.

He "kokos-koning";

Dat is genieten daar, apen proberen te vangen, kokos- bomen beklimmen. Doe wel voorzichtig he !!!

Heel veel groetjes uit Mares.

Linde

• 26 Juli 2006 - 10:10

Ties:

Beste Roel, hier zit al 3 dagen een vogeltje in onze tuin. Ik kan hem zelfs aaien zo tam is hij. Houdoe Ties!
    Haai Lotte, heb je ook al een haai gezien? Ik ben op vakantie geweest in de Dordogne en we hebben "gekanood"en ik ben samen met papa omgevallen (expres natuurlijk).We zijn al weer 1 week thuis, we hebben jullie in de krant zien staan. Veel plezier met de apen. doei! van Margot.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 29 Juli 2006 - 11:25

Hoi !!!:

hoe gaat ie???
    met ons gaat het goed
    groetjes -xxx- fam beuvink (buurtjes)